Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan
04:00
5,519,568
Reddit
fanlink.to/EraRamazan
@ONIMA - smarturl.it/ONIMA

Teksti: Arian AGUSHI
Melodia: Kreshnik AVDIU
Aranzhman: Ardian KASTRATI
Mix & Mastering: Rrahman KRYEZIU
Video: Imagine FILMS
Skenari & Regjia: Arian AGUSHI

@Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan
Connect with Gold AG
Facebook | facebook.com/GoldAG.Legend
Instagram | instagram.com/arianagushi/
Connect with Adem Ramadani
facebook.com/AdemRamadanifaqjazyrtare
instagram.com/ademramadani78

#GoldAG #ademramadanizyrtare #ONIMA

Komentarjev
 • Elton Daily
  Elton Daily

  🇩🇪Mësoni gjermanisht etj tek kanali ynë.

 • niduoe stre
  niduoe stre

  Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !

 • Lime Shtufi
  Lime Shtufi

  👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍☝️☝️☝️

 • Pepa Ilda
  Pepa Ilda

  🤲🏻🤲🏻

 • liridon bytyqi
  liridon bytyqi

  Kjo ilahi ka me mbet emblematike per Ramazan,❤❤❤😭

 • Rambothe Risa
  Rambothe Risa

  Urine ❤❤❤❤💙💙

  • niduoe stre
   niduoe stre

   lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • Sibora Gashi
  Sibora Gashi

  Na knaqt me kto muzika oo zot ruj kta burra aq zemer mir❤Gold ag dhe ademi❤ shumm ilahi e bukur.

 • Selame aljkum vella

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • Mahmoud Alesmail
  Mahmoud Alesmail

  رمضان كريم:)

 • Kosova Ferizaj
  Kosova Ferizaj

  Shkoj ramazani erdhi bajrami ❤❤❤👏👏

 • Lenci Gjoka
  Lenci Gjoka

  O cfar ze te bukur ke adem te bekoft zoti

 • Arlind Hoxha
  Arlind Hoxha

  Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !

  • bofooit gojo
   bofooit gojo

   Allahu ju ruajt e ju shperbleft jeni te pa zevendesueshem Per hajr na qofte ky muaj i bekuar Urime te gjithe musulmaneve😭❤❤❤🤲🤲🤲

 • moni ferizi
  moni ferizi

  ℝ𝕒𝕞𝕒𝕫𝕒𝕟𝕚

 • Annette Jenkins
  Annette Jenkins

  ssur.cc/girlsonlinekcs97 💖🖤👄 _L-o-V-e-S-e-X_👸 #👄今後は気をライブ配信の再編ありがとうです👩‍ #この日のライブ配信は、#かならりやばかったですね!#1万人を超える人が見ていたもん(#笑)#やっぱり人参最高!#まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした, #在整個人類歷史上,#強者,Y( #富人和具有狡猾特質的人捕食部落,#氏族,#城鎮,#城市和鄉村中的弱者,#無`'#守和貧窮成員。#然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,#並繼續將其 融入不斷發展的人類社會。.#說到食物,#不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。#相反,💔#他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。#他們學會了清潔,#切塊,#調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,#在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,#並且學會了使用芳香的木煙(#如山核桃,#山核桃和豆科灌木 #來調味食Y%_

  • bofooit gojo
   bofooit gojo

   Kush agjeron Allahu ju boft Kabull

 • Rinesa Berisha
  Rinesa Berisha

  🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤

 • Rexhep Treshnjeva
  Rexhep Treshnjeva

  ju knoft zemra ☝

 • gezime tafxhafa
  gezime tafxhafa

  Me tëvërtetë është shumë e bukur

 • DREAM OF CHARLI D'AMELIO
  DREAM OF CHARLI D'AMELIO

  sikur te gith te kishim qen musliman e te lutim allahun qe krijoi cdo gje ZOTI AGJERIMIN JA U PRANOFT 💘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Eda Axhami
  Eda Axhami

  Urime bajrami musliman

 • Herolinda Halilaj
  Herolinda Halilaj

  Zoti ja u pranoft te gjithve muslimanve

 • Fation tony
  Fation tony

  Allahu ju shperbleft me xhehnet ju dhe te gjithe myslimanet kudo ne bot zoti ja pranoft sakrificen dhe mundin qe bejn per tmadhin allah dhe per kedo qe te pakten e permend ne kete muaj te begat zotin dhe ketyre dy bylbylave zoti i dhasht me tmirat

 • Erza Zeneli
  Erza Zeneli

  urime razani❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻shum e shum

 • Erza Zeneli
  Erza Zeneli

  alah fale❤️❤️🥰🥰😍🤩🥺😢😭😓😥🤗😰😪😷🤧🤲🏻🤲🏻🤲🏻👏🏻🤲🏻🤲🏻

 • sara imran
  sara imran

  Allahu te Nderofte Adem Ramadani per kyt ilahi te mrekullueshme 🤲🏻🤲🏻

  • fouoii gyhh
   fouoii gyhh

   Zoti ju ndimoft gjithve

 • Bajram Beganaj
  Bajram Beganaj

  Shum bukur mashalla 🕋🕋🕋🕋🕋❤️❤️❤️🕌🕌🕌🕌

 • Femi Sefa
  Femi Sefa

  Amin. Amin. Zoti. Vshrblej amin

 • Liona Perteshi
  Liona Perteshi

  ALLAHU 💕💕💕💕💓💓💜💜💙

 • Enver Allciniku
  Enver Allciniku

  Hallall te dyve .

 • Ermal 54
  Ermal 54

  Zoti na ruajt ishalla

  • ORNELA ZYLFA
   ORNELA ZYLFA

   Mashallah. Urime te gjith myslymaneve kudo qe jan. Zoti para ne mbrapa

 • ueeuu Shabani
  ueeuu Shabani

  Hwbsh qq qys whuq 1hchq qucuq wucuwuw

 • Mubexhel Bajrami
  Mubexhel Bajrami

  1gy

 • Ardi Kasami
  Ardi Kasami

  😇😇😇😇😇ahlla

 • vera palloshi
  vera palloshi

  wiah🤲

 • Celular Line
  Celular Line

  Gold Ag ska fjal per ty je i pa pershkushem respekte zoti te rujt e mos pafsh keq me si bravo per kengen

 • Oligers Xhafa
  Oligers Xhafa

  Rrenqethje mishi 🤲🏻

 • Ushti Ushti
  Ushti Ushti

  Hallall e pac vella 🕋☪️

 • Aziz Buzolli
  Aziz Buzolli

  Amin

 • lejla morina
  lejla morina

  Bosi

 • Suela Hoxha
  Suela Hoxha

  🙏🙏🙏😇

 • lindita Havolli
  lindita Havolli

  Zoti ju bekoft me ke ni ba me zemer me kajt se jam rrit pa nan me gjyshin I cilli u kan nje engjull njeri I knushem mka rrit me gjitha te mirat ishalla zoti me gjent e ka shperblu

  • bowen voowy
   bowen voowy

   Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!

 • Dekretuesi Dekret
  Dekretuesi Dekret

  Nana Adem Ramadan nuk bon ma, per qita jam i sigurt. ❤️👏🏾❤️❤️❤️🐐

 • ADNIT
  ADNIT

  Super

 • Brendon Bytyci
  Brendon Bytyci

  😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤

 • Brendon Bytyci
  Brendon Bytyci

  Urime ramazani

 • daim Hmza
  daim Hmza

  😭😭🤝🤝🤲🤲😞😞😞🕌🕌👍👍👍👍🎆🎆🧒🧒🧒🧒😘🥰😘😘😊😘😘😘😘

 • ueeuu Shabani
  ueeuu Shabani

  Y sezwwys wh

 • Erdi Hajredini
  Erdi Hajredini

  O zoti ju bekoft shum keng e qellume

 • hen ko
  hen ko

  Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️

  • Emily An
   Emily An

   Vëllezër dhe motra të besimit islam, Urime muaji i veçantë dhe i bekuar i Ramazanit🌙! Ta shfrytëzojmë këtë muaj të mëshirës, paqes, bamirësisë për reflektim dhe përmirës

 • Vlora Zeqiri
  Vlora Zeqiri

  Respekt per Adem Ramadanin ju lumt se naknaqet zemerat 🙏🙏

 • Nazmi Odai
  Nazmi Odai

  Shum qef e kam ket Muzak me ben me lot

 • Endi Sllamniku
  Endi Sllamniku

  5 milion views per 3 jav "13 prill - 9 maj" 👏 ju lumt shum ilahi e bukur. Allahu ju ruajt e ju shpërbleftë për këtë ilahi të bukur qa na e sollet e na e knaqt shpirtin se qdo dite me e degju nuk bohet bajat. Allahu ju dhasht sa me shum suksese se e meritoni me të vërtetë ❤️🤲👏👏👏

  • opzz xsin
   opzz xsin

   gjith besimtareve musliman.dhe i shperbleft me.te.mirat e tij te pafund.Amin🤲

 • opzz xsin
  opzz xsin

  Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit ☝🏻🤲🏻❤️

  • DREAM OF CHARLI D'AMELIO
   DREAM OF CHARLI D'AMELIO

   @Emily An aminnn

  • Emily An
   Emily An

   Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️

 • Asman Hoti
  Asman Hoti

  Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!

  • fouoii gyhh
   fouoii gyhh

   GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

 • Gezim Tafa
  Gezim Tafa

  Hj

 • sofe ademaj
  sofe ademaj

  duh

 • California California
  California California

  Zemra ju knoft tdyve allahu ja pranoft ramazanin Amin 🤲🙏🙏

  • opzz xsin
   opzz xsin

   Ü

 • ekrem ekremi
  ekrem ekremi

  Mire shume Allahu ju ruajt. Po vallah qashtu ka qene.

 • Floriana Ibrahimi
  Floriana Ibrahimi

  👏👏👏👏

 • Sumejra Imeri
  Sumejra Imeri

  Urime ramazani

 • Amra Ferati
  Amra Ferati

  😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

 • Mario Terezia
  Mario Terezia

  Adem Ramadani Gold AG Allahu Ju Ruajt Amin Ya Rrabin

 • ueeuu Shabani
  ueeuu Shabani

  m htgdg gtdg gtdg gdg gdgdg mhdg

 • Anuar Halili
  Anuar Halili

  Allahu ju rujt

 • Muabije Mustafa
  Muabije Mustafa

  Ì

 • Nexhmije Morina
  Nexhmije Morina

  Amin

 • Gento Casio
  Gento Casio

  MeashaAllah shum ilahi e bukur zoti ju nderoft

 • Miri B
  Miri B

  teksti Gold Ag dhe zeri Ademit kombinim perfekt ,,, Agjerim te pranuar vllezer e motra ,,

 • Arijan Idrizi
  Arijan Idrizi

  Allahu ju shperbleft mashAllah

 • mahtab ctg21
  mahtab ctg21

  Where this country

  • Kercova 6250
   Kercova 6250

   The language is albanian but it was shot in macedonia 🙂

 • Alisa Sadiki
  Alisa Sadiki

  Ü

 • Dej Javu
  Dej Javu

  GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

  • Mahalakshmi P
   Mahalakshmi P

   1:52 Win iPhone 12 PRO 🔽 sltoos.info/for/mWqj3dZqqXBmxo4/video 在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味食物煮的時候 1620629511

 • Nevrije Osmani
  Nevrije Osmani

  Zemren ma knaqet me ket ilahi poo shumm ze te mir ke o adem halllall te qoft ❤

  • bowen voowy
   bowen voowy

   Urime gjith Muslimaneve muaji bekuar I ramazanit ❤️

 • Tetova Banesa
  Tetova Banesa

  Selamu Alejkum die Agjerim te Leht gjith vllezerve Shqiptar Es Bylbila qe na i dhurroi Allahu me na knaq me ket Ilahi Zoti i Bekoft Shqiptaret Aaaamin

 • Lali XhanTy
  Lali XhanTy

  MARSHALLA BUKUR VJEN KUR PO E NIGJOJ🤲🤲🤲☝🏽

 • Zimbeti Zimberi
  Zimbeti Zimberi

  🥰🤩😇👼🤲🤲🤲🤲👀💝

 • Melisa Kuqi
  Melisa Kuqi

  🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️✨🤲🤲🤲🤲

 • Rexhep Danqi
  Rexhep Danqi

  😭😭 😭☝👆🙌😭

 • Albani Alban
  Albani Alban

  ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻🤲🤲🤲🤲

 • Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

Naprej
Surja el Bekare
2:06:28
4,5 mio.