Përjashtime, largime mes lotësh, hyrje të reja, miqësi të thyera- Përputhen Prime, 28 Shkurt 2021
2:03:47
1,464,609
Reddit
Programi dating më i ndjekur në Shqipëri vjen të dielën mbrëma me ngjarje exclusive, të pathënat e javës , takimet, xhelozite, diskutimet, te ftuar, etj...Çdo të diel, nga data 3 janar, në ekranin e Top Channel.
Autore:Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on SLtoos Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#PerputhenPrime#TopChannel

Komentarjev
 • berti llani
  berti llani

  Q

 • berti llani
  berti llani

  Qeqeq qeqeq qeqeq qeqeqeq qeq

 • berti llani
  berti llani

  Qeqeq qeqeq qeqeq qeqeqeqeq q

 • Nusrete Nusrete
  Nusrete Nusrete

  v

 • Elvir Zissi
  Elvir Zissi

  Ishte shume e mire

 • Elvir Zissi
  Elvir Zissi

  pse u largua Anna

 • TN
  TN

  That song sista it suck

 • Emin Ks
  Emin Ks

  Tphuuuuuu bre fare e flliqt ishit kane.

 • Mimoza Shabani
  Mimoza Shabani

  Bravo e drejta esht e drrejt 👏👏👏

 • all for life EXH
  all for life EXH

  fff

 • Lani U
  Lani U

  Hallelujah Ana shkoi, me shum qa Paracetamoli / Ana1 se spe di pse po qan 😄

 • Seli Seli
  Seli Seli

  JA KENI PREGADIT ME DAL ANA PREJ PROGRAMIT SE ARSELA HYRI MENIHER KJO ESHT LOJ

 • adelinagilli
  adelinagilli

  Te gjith ata apo ato qe jan gjeloze jan njerz te smur dhe ata apo ato te gjithai kan ber vet sto ghana dhe prandej jan gjeloz se mendojn se edhe tjerrt bejn hahaha

 • Sonita Tafa
  Sonita Tafa

  De yj te porputhen

 • Toxic Gaming
  Toxic Gaming

  sltoos.info/for/pqhj09l_a26cl44/video

 • bouytt guyt
  bouytt guyt

  view kete jave ...

 • Jonida Balla
  Jonida Balla

  💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

 • Jonida Balla
  Jonida Balla

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇦🇱🇦🇱❤️🇦🇱❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • bouytt guyt
   bouytt guyt

   Per kete Rinianin ma shum ka rendsi publiku se sa per Anen.

 • Jonida Balla
  Jonida Balla

  👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

 • Jonida Balla
  Jonida Balla

  καλέ μεξρ ξεξτ μη ε ξυ ε μεξρ μεξρ μεξρ μη εξε κακή ε μρξγ ε μρξγ ε μρξγ ε μεξρ μ ε ξυ ε μεξρ μεξρ μεξρ μη δ ξυ δ βδηδ μη εξε μεξρ ξεξτ ξεξτ μρξγ ε μη ε ξυ ε μη δει Κέιτ λεκέ κδιρ ξευ μτκτ ξεξτ ρθρ μεξρ μεξρ ξρη μεξρ ήρθε ντητ ευ μη δ ξυ δ μεξρ ξςξε βδηδ μτκτ μτκτ μεξρ ξρη ξεξτ μεξρ μτκτ ρξρ γνρξφ βδηδ Κέιτ μεξρ μτκτ ξυ εξε μεξρ κδιρ μεξρ βδηδ μεη ξεξτ ξεξτ μεξρ βδηδ βδηδ βδηδ μεξρ νρ δ ξυ δ ξδ ξυ τη μεξρ μη δ ξυ τ ξυ εξε μη ε ξυ τ μη δθφ κτ εξε μη δθφ μαία βαβά βαβά βδηδ

 • Jonida Balla
  Jonida Balla

  🎤🎤💋💋🎤🎤🙏🙏💐💐💐💐💐💐💐💐❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

 • soiung toiue
  soiung toiue

  Ana ndenji 6 muaj aty, dhe s'e mësoi që s'e mësoi që thuhet "jemi njerëz", jo NJËRËZ 🙄

 • Jonida Balla
  Jonida Balla

  👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠

 • Jonida Balla
  Jonida Balla

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Jonida Balla
  Jonida Balla

  👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

  • soiung toiue
   soiung toiue

   boooo sa i neveritshem ky Mevlani ..me u zi per kte far fytyre..ti sma do 1 do me majt 2 kunguj nensqtull.

 • Jonida Balla
  Jonida Balla

  καλέ μεξρ μεξρ μη ρξρ μη ρξρ ξεξτ ξεξτ μεξρ η ρθρ νρ ξυ τ μη δ ξυ δ μη ρξρ μη ευ ξυ τ μτκτ μη τ μη τ μη ευ κτ μτκτ μη τ κι τ μτκτ μη δθφ μη τ ξυ ε ήρθε μη ρξρ ξδ ξυ ε ξεξτ ξυ ρθρ μη δ ξυ δ μτκτ μεξρ μεξρ μεξρ μεξρ μεξρ βδηδ μεξρ μτκτ μ κ δ Τ μετ ξεξτ ε ήρθε ξρτ νρξ μετ μτκτ κρξτ ξυ ρθρ κδιρ ξεξτ ξεξτ μη Ρ ξυ μη τις του με ε ήρθε κδιρ η εξε μεξρ με ε μη δ ξυ δ κακή δ μ δ ξυ ε μη δ ξυ δ μτκτ μη δ ξυ τ μρξγ ε βδηδ μεξρ μεξρ βδηδ μ ξυ Εύα μη εξε μη δθφ μεξρ μεξρ μη δθφ μη ρξρ μωρό μη δθφ μεξρ μεξρ βδηδ κ ευ κτ λεκέ μ δ ξδ μεξρ μρξγ ε μ φη μη δ μεξρ μεξρ μεξρ μρξγ ε ξρη

 • Qazim Bryli
  Qazim Bryli

  Kleoniki oaht shum feministe

 • Qazim Bryli
  Qazim Bryli

  Shum gabim qe e keni qit vetem Erin jasht e jo ket Dorin. Ishte ma ferr me qit te dyt jasht ose as te njonin.

 • fatjon imeraj
  fatjon imeraj

  Femija pasqyra e prindit Une them mjere famijet qe i shohin kta dhoj karakurvedheku...

 • Abo Said
  Abo Said

  Ana 1 ka lidhje jasht ajo ben mu. I ka thrn dashnori me dal jasht se ndryshe e qeth zero hahaha

 • Una Tina
  Una Tina

  33:03 Ana 1: "Ti thua bej si bej une, po mos bej si bej une" 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Hapu dhèèè ku ka shku kjo bote, te te jape opinion nje trupeshk!!!

 • alban pllana
  alban pllana

  doktorresha ana ahahah kush u bo opioniste kaja nanen .

 • D K
  D K

  Po ai Atdheu cpati ate reagim,gjoja kishte hallin e Mevlanit e te Ledianes,ne fillim ashtu u duk po me pas doli ne shesh qe e kishte hallin per vete,e nxitoi ta prishi lidhjen midis Mevlanit e Antoneles.Por mu duk qe ajo Lediana kishte dijeni sikur ishte nje marveshje midis tyre , e kishte pregatitur me Atdheun.Kujdes Mevlan mos bij preh e Ledianes,ben si e pafajshme eshte thengjill e mbuluar,se e njoftem mire cfar beri me ate Erin

 • Kralb Oz
  Kralb Oz

  Per kete Rinianin ma shum ka rendsi publiku se sa per Anen.

 • Kralb Oz
  Kralb Oz

  I besoj Anes 100% ! Muj me thon shlire qe Ana ka qene vajza ma me vlera se tgjithat!

 • Moni Mine
  Moni Mine

  Se aqerul vfjki dhhlj to. sei chil gf deruk hkk jguk

 • Drenita_elkajan Drenita
  Drenita_elkajan Drenita

  Dorin duket se e kan.shti ne.program.vetem.me.nje.qellim,dhe ai qellim.ishte qe.ta perjashtojn Erin,sepse Eri filloi ta prish trekendeshin e Bermudes Lediana ,Antonela ,Mevlan

 • dueeh nyyu
  dueeh nyyu

  Hera e pare qe Marisi behet protagonist: ne daljen e tij. 😆 O plak ta kishe marre dhe nipin ta njihnim

 • Nina Memaj
  Nina Memaj

  Aa ka na një gjë tja bylli gojën ose ta heqin kte lendjanen se na hoqi trurin ...

 • Florida Dervishi
  Florida Dervishi

  boooo sa i neveritshem ky Mevlani ..me u zi per kte far fytyre..ti sma do 1 do me majt 2 kunguj nensqtull.

 • Sole e bello Aidini
  Sole e bello Aidini

  Hiqeni antonelen bagellen pace ✌️ and love ✌️

  • dueeh nyyu
   dueeh nyyu

   Rinianin e ka bler rusja se lshon me 😅😅😅🤦‍♀️

 • soniyu ziuy
  soniyu ziuy

  Arjani: Je vajz kembngulse. Mendja e Arjanit: Mushk!!!

 • Elsida Vizani
  Elsida Vizani

  Do na mungosh shm

 • hava ahmati
  hava ahmati

  Ju

 • hava ahmati
  hava ahmati

  P

  • soniyu ziuy
   soniyu ziuy

   akoma do mendoje qe "i falet te jete i dhunshem sepse ka zemren e mire"

 • hava ahmati
  hava ahmati

  1 Prek wa

 • sotuur aeei
  sotuur aeei

  Plot twist: Dorin e ka fut olsa me nxjerr erin lmao

 • Kaltrina Rama
  Kaltrina Rama

  Ana te lutem kthevu 😣😣

 • soniyu ziuy
  soniyu ziuy

  Bora: Ana ka kerkuar nje perballje me Rinianin Elvisi: Thash se ishte me mu😂😂😂 1:18:44

 • Maqedonia e Veriut
  Maqedonia e Veriut

  Kur hin marisi 25 vjet kur del 24 si esht e mundur

  • sotuur aeei
   sotuur aeei

   NJE GJE ESHT ME SE E SIGURT.. MEVLANI NE FUND DOT MBETET PA ASNJEREN NGA DY VAJZAT.. PER KET FAKT VE BAST.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂🤮😂😂🤮😂🤮🤮😂

 • Amarda Triplini
  Amarda Triplini

  Duhet te ktheni erin ne perputhen sepse fajet i kishte Dori me batutat edhe nje shans ju lutem

 • Erika Varfi
  Erika Varfi

  Here e pare qe nje vajze ndjen aty dhe nk di si ta shpreh nga presioni qe ka,dhe kjo eshte Ana 2 me von shum keq qe dhe kur dikush ka ndjenja nk i shpreh dot ato .

  • soniyu ziuy
   soniyu ziuy

   Jom lut ishalla VRAHNI po pasni nis hajr i koft 👌

 • Ligerta Kaja
  Ligerta Kaja

  antonela je super mos bej operacione lufto per ate qe do je me e mira anen ne fillim e urreja por ajo dhe fjalet e asaj jan me llogjikë 😁

 • Toni Spahia
  Toni Spahia

  Fatjoni pret jash

 • chding zuure
  chding zuure

  Po beni shum gabim qe po e merreni Anen 1 si opinioniste, s'di as vet çfar thot ajo

  • sannio komi
   sannio komi

   Prej t dieles jom ty e kqyr hala se kuptova pse jon perla Dori me Erin🤭

 • Ana Geci
  Ana Geci

  Rinianin e ka bler rusja se lshon me 😅😅😅🤦‍♀️

  • sannio komi
   sannio komi

   Ledjana 💕

 • Ana Geci
  Ana Geci

  Sesht Ana per Rinianin meriton me shume Ana .

 • Elsa Bytyqy
  Elsa Bytyqy

  Ámzm lZznñ

  • chding zuure
   chding zuure

   Kjo Sindi sa her qe flet nuk e di pse me jep nje besdisje

 • je iii
  je iii

  "PERLESHEN" "LESH ISHTE " "LESH S'KISHTE " "LESH SHISTE"

 • sannio komi
  sannio komi

  akoma do mendoje qe "i falet te jete i dhunshem sepse ka zemren e mire"

 • Drita Toska
  Drita Toska

  Po ti mor arjan pose zure mevlani nuk te shkon ditenpo pse ti mor arjan di mesosjosh timorarjanna shkrive fare mor arjan kur te premesh kavajeshife her vetentende perpara kam rrespekt per kavajen me vjen keq por nuk je peratyti arjam ke nke ngateruar vendin e punes😂🤦‍♀️

 • Drita Toska
  Drita Toska

  Po po ke te drejt antonela kaluajtur me mevlanin me vjen shm keq po luani nuk ja vlen mevlan jan fathco bravo ky opjonisti moj ti ana i rregullove ti punat etua dhe po jep mendimin tend, 🤦‍♀️

  • sannio komi
   sannio komi

   Emisjon kalamajsh

 • Bes Bau
  Bes Bau

  OOOOOO ANTONELA.. PO A STE VJEN PAK TURP QE SI NJE FEMER E BUKUR SIC JE TI, TI SHKON NJE MASHKULLI SI MEVLANI PAS SI QENI PAS TE ZOTIT VET?? PO COJE NE FER MOJ ANTONELA KET MEVLANIN.. DHE TE GARANTOJ SE PAS TEJE EDHE ANTONELA DO TA BEN TE NJEJTEN GJE.. DIHET SIGURT SE MEVLANI NE FUND SIGURT DOT MBETET VET I PAPERPUTHUR.. KY ESHT EDHE QELLIMI I MEVLANIT.. FAMA QE TE BEHET KENGETAR NEPER DISKOTHEKAT SHQIPTARE NEPER EUROPE.. JU GARANTOJ TE DYJA VAJZAVE.. LEDIANES DHE ANTONELES SE MEVLANI ASNJEREN NGA JU TE DYAT SDOT ZGJEDH PER GRUA..

 • Bes Bau
  Bes Bau

  ANTONELA DHE LEDIANA 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 OK LEDIANA ESHT PSIKOPATE FEMER.. PO ANTONELA??.. SA MIRE E THA LEDIANA.. MEVLANIT I DUKET VETJA SI PRINC 😂😂😂😂😂😂😂. PO SHQIPERIA SKA MBRETERI DHE PRINCA.. KA MEVLANIN QE KA VETEM NJE QELLIM.. FAMEN TA SHFRYTZOJ PER MUZIKEN E TIJ QE SME PELQEN AS EDHE 0,1 %.. PO A PAK KENGETAR SHQIPTAR TE SHQUAR DHE ME FAME BOTRORE KEMI A?? TASH NA U SHTUA EDHE MEVLANI 😂😂😂😂😂.. ANTONELA ZEMER, TE KESHILLOJ TE HJEKISH DORE NGA MEVLANI SE TI SJE NIVELI I MEVLANIT.. OOOOO ANTONELA.. PO LEJE KET DJAL SE SMERITON AS EDHE 1 SEKONDE VEMENDJEN TENDE..

 • Bes Bau
  Bes Bau

  NJE GJE ESHT ME SE E SIGURT.. MEVLANI NE FUND DOT MBETET PA ASNJEREN NGA DY VAJZAT.. PER KET FAKT VE BAST.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂🤮😂😂🤮😂🤮🤮😂

 • nikoleta pjetri
  nikoleta pjetri

  2 anat 🤮🤧

 • Ronaldinho Gaucho
  Ronaldinho Gaucho

  Jom lut ishalla VRAHNI po pasni nis hajr i koft 👌

 • Iron Erin
  Iron Erin

  Hahahahahahha ikni ne kazan plera gith

 • L.k
  L.k

  Ky emision po loz me zjarrin . Tema

 • Rozeta Hoxhaj
  Rozeta Hoxhaj

  Ledjana 💕

 • G D
  G D

  Prej t dieles jom ty e kqyr hala se kuptova pse jon perla Dori me Erin🤭

 • Seli Seli
  Seli Seli

  O YLL HIQU TINA. MENDO TI JE ERE KY 8 VITEME RUSKE QKA TDUHET KY

 • bssni touir
  bssni touir

  Kjo Sindi sa her qe flet nuk e di pse me jep nje besdisje

 • Jonida Balla
  Jonida Balla

  ksjd hdjd k er if ❤️

 • Bala Lazime
  Bala Lazime

  Mfngjg mbmgjf nghthg mfngjg mhhkgj mbmgjf nghthg mfngjg. Gang mgmt nghg nghg nghg nghg nghg nghg nghthg. Hmgj jgjfJfjg mbmgjf ngjgh nghthg nghthg nghg nghg nghg nghthg ngjgh ngjgh ngjgh nghg

 • Ina Shapa
  Ina Shapa

  Po ky hyri 25 vjec e Doli 24 vjec🤔!.

  • bssni touir
   bssni touir

   Ky sesht nje emisjon perputhen por drogmenet perleshen

 • Ladi Hoxha
  Ladi Hoxha

  Ato jan yje por mervani nuk ben

 • Besmir Koboçi
  Besmir Koboçi

  Emisjon kalamajsh

 • yaliso gioouy
  yaliso gioouy

  Erdhi dhe nusja e trete e Mevlanit Aristela.

 • Mirel KRAJA
  Mirel KRAJA

  1:17:31 Momenti me i bukur i emisionit

 • Enisa Alii
  Enisa Alii

  Pse eri a jo gjali I ri tdal nga porputhje eri ne tëkthët

 • derotif nomtrah
  derotif nomtrah

  kjo eshte e pa drejt per dorin shume e pa drejt ,kur ai tjetri kishte edhe tjra probleme.

  • yaliso gioouy
   yaliso gioouy

   Ana 1 Qan se e di qe do shkoj te Fationi Ana2 pas largimit 😂😂😂

 • Landa Noka
  Landa Noka

  Ana nuk duhej te ikje ti ishe dhe je me e mira me e drejtperdrejta. Riniani na zhgenjeu.

 • Bato Dardanian
  Bato Dardanian

  Nderkohë Julit si nevojiten paratë , por ai mban Givenchy !?

 • Gch Vb
  Gch Vb

  Se kuptoj kur vajzat jan aty jan qe te shprenj ndjenat e tyre ndaj djemve kurse ledjana thot thuje ti I pari mevlan. Ana se gjen dot veten sa edhe kur ishte per tu lotuar lotoj ana tjeter per te hajde hajde arjan je fiks👌

 • Gèzime Nuredini
  Gèzime Nuredini

  Kjo Paracetamoli esh ber pjes kryesore e perputhen perderisa i thyen rregullat e programit aj shpifet me kto dredhijst e Olses

 • Bledielisa2 Taipi
  Bledielisa2 Taipi

  Bora ME BEN TE VJELL

 • Riad Zeqiri
  Riad Zeqiri

  Ana 1 qan edhe ne seks mos uqetsoni

 • Αλμπι κοτσι FILE TEMA
  Αλμπι κοτσι FILE TEMA

  Arjan dhe bora si mund te pranoni djem dhe vajza nen moshen 25 vjec 'sesht aspak normale me duken shum te pa pjekur per emisjonin me titull perputheje

 • Αλμπι κοτσι FILE TEMA
  Αλμπι κοτσι FILE TEMA

  Ky sesht nje emisjon perputhen por drogmenet perleshen

 • BOss TV
  BOss TV

  kot fare

 • Sab Uk
  Sab Uk

  Dashnor Diko Junior 🥴😅

 • New Xmax
  New Xmax

  Shume gabim largimi i dorit. Te gjithve ju keni dhen mundesi te dyta edhe atij jo

 • Lusi Lusi
  Lusi Lusi

  Mazllemi ishte ne bregore donte dhe nuse dhe dashnore😂😂😂te for Arjan Cani

 • Leo Korca
  Leo Korca

  mevlanin duan ta martojn me zor duan tja ngecin dopjo 6 ne dor 🤣🤣🤣

 • Lo ve
  Lo ve

  Ana 1 Qan se e di qe do shkoj te Fationi Ana2 pas largimit 😂😂😂

 • Silva Mehmetaj
  Silva Mehmetaj

  Po ana 1 cne ne prapasken 🤔po mendoj ndoshta u jep paracitamola personave qe nuk jan mir Like kush mendon si un

 • Altina
  Altina

  E keni ba katastroffff Me kto konkirrente palidhje Shpresoj se me te bukura do jene plakat te perpudhe mbi 40

 • Altina
  Altina

  Hahah bora Pastaj vjen nje torte me perputhen ❤😄😄

 • Altina
  Altina

  Ana 1 ana 2 ju dia shummm jeni me te miratt 💟❤❤💟

Naprej